O interpretă din România ocupă primul loc în topul Billboard al lunii ianuarie din SUA Inna, tânăra care interpretează piesa „Hot”, ocupă primul loc în topul Billboard al lunii ianuarie din SUA. Cântăreaţa de 23 de ani i-a dat gata şi pe americani cu piesa "
Hot" şi încă nu s-a dezmeticit, iar felicitările nu mai contenesc.
Inna a declarat că nici nu-i vine să creadă cât de bine a început 2010 pentru ea. Este de-a dreptul incredibil faptul că a ajuns pe primul loc în topul Billboard al lunii ianuarie, la secţiunea Hot Dance Airplay, precizează REALITATEA.NET.
"
Nu mi-a venit să cred că sunt pe primul loc într-un top american. Am fost locul întâi în Rusia, Spania, dar în America chiar nu mă aşteptam, a trebuit să verific fiindcă nu mi-a venit să cred. E incredibil. De două ore îmi sună într-una telefonul, lumea mă sună să mă felicite", a spus artista.
Inna a reuşit o performanţă unică pentru un artist român. Artista s-a clasat pe primul loc în topul Billboard al lunii ianuarie, la secţiunea Hot Dance Airplay. Românca a făcut furori cu piesa
"Hot".
Înainte de ajunge în cel mai cunoscut top din lume,
Inna a cucerit cu hitul ei locuri fruntaşe în topuri muzicale din Rusia, Spania, Olanda şi Belgia. La sfârşitul anului 2009, românca a urcat pe locul trei în clasamentul Hot Dance Airplay, realizat de Billboard. 2010 i-a adus cântăreţei un cadou special:
primul loc în celebrul top Billboard, cu cele mai difuzate melodii la posturile de radio din Statele Unite.
sursa: unimedia.md
Victor Antofica attached the following image(s):