Welcome Guest Search | Active Topics | Log In | Register

O interpretă din România ocupă primul loc în topul Billboard al lunii ianuarie din SUA
Victor Antofica Offline
#1 Posted : Friday, January 08, 2010 11:45:07 PM

Rank: Administration

Was thanked: 5 time(s) in 5 post(s)
O interpretă din România ocupă primul loc în topul Billboard al lunii ianuarie din SUA

Inna, tânăra care interpretează piesa „Hot”, ocupă primul loc în topul Billboard al lunii ianuarie din SUA. Cântăreaţa de 23 de ani i-a dat gata şi pe americani cu piesa "Hot" şi încă nu s-a dezmeticit, iar felicitările nu mai contenesc.

Inna a declarat că nici nu-i vine să creadă cât de bine a început 2010 pentru ea. Este de-a dreptul incredibil faptul că a ajuns pe primul loc în topul Billboard al lunii ianuarie, la secţiunea Hot Dance Airplay, precizează REALITATEA.NET.

"Nu mi-a venit să cred că sunt pe primul loc într-un top american. Am fost locul întâi în Rusia, Spania, dar în America chiar nu mă aşteptam, a trebuit să verific fiindcă nu mi-a venit să cred. E incredibil. De două ore îmi sună într-una telefonul, lumea mă sună să mă felicite", a spus artista.

Inna a reuşit o performanţă unică pentru un artist român. Artista s-a clasat pe primul loc în topul Billboard al lunii ianuarie, la secţiunea Hot Dance Airplay. Românca a făcut furori cu piesa "Hot".

Înainte de ajunge în cel mai cunoscut top din lume, Inna a cucerit cu hitul ei locuri fruntaşe în topuri muzicale din Rusia, Spania, Olanda şi Belgia. La sfârşitul anului 2009, românca a urcat pe locul trei în clasamentul Hot Dance Airplay, realizat de Billboard. 2010 i-a adus cântăreţei un cadou special: primul loc în celebrul top Billboard, cu cele mai difuzate melodii la posturile de radio din Statele Unite.

sursa: unimedia.md
Victor Antofica attached the following image(s):
inna-hot-romania.jpg
cojusna_city Offline
#2 Posted : Saturday, January 09, 2010 7:09:03 PM
Rank: Advanced Member

Was thanked: 0 time(s) in 0 post(s)
daca tot is cel mai activ tre sa mai conetez ceva....de mai intra cineva pe aici tii injur de se fac verzi pe fata!!!
Ai inceput-o cu dreptul!!! Bravo!!!
Ce pula mea mai bagi poze si kkturi pe sait-ul asta mort ca si tine lipsit de vlaga!!!
De pun 50 de euri intr-un garlig o sa sai ca mata la peste!!! fomistule...mai ai timp pana luni
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.